Wilujeng sumping di KTT

Grup Summit didirikeun taun 1997, tempatna di kota zhangmutou, kota Dongguan, Cina. Guangdong Summit Medical Products Co., Limited (SUMMITMDP) didirikan dina latar tukang wabah COVID-19 di dunya, Coronavirus (COVID-19) mangrupikeun panyakit anu disababkeun ku virus anu tiasa sumebar ti jalma ka jalma. • Virus anu nyababkeun COVID-19 mangrupikeun coronavirus énggal anu sumebar ka sakumna dunya. • gejala COVID-19 tiasa dibasajankeun entong (atanapi henteu aya gejala) dugi ka panyawat parna. Kami didaptarkeun pikeun produk pelindung médis, kami ngahijikeun R&D, produksi massal, penjualan sareng jasa. Grup perusahaan parantos nanem modal sareng ngawangun lokakarya tingkat bébas debu 100.000 & 1.000.000, kami gaduh alat-alat canggih, laboratorium uji sareng tanaga ahli terlatih salaku cadangan pikeun layanan mandeg kanggo R&D, sampel, uji, produksi massal sareng pengiriman, bea cukai deklarasi. Kami arepkeun konsumén urang tiasa mendakan solusina ti Summit.

Tingali Deui

Produk unggulan

Naha milih KTT?

Kadatangan Anyar