FFP2 NR Partikel Saringan MASALAH SEPARUH

Pedaran pondok:

N149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disatujuan

5 Ply ku lawon Melebur-ditiup Ganda

Efisiensi filtrasi tinggi (=> 95%) kalayan résistansi réspirasi rendah sareng ringan

Ngalawan aerosol padet sareng cair numutkeun EN149 : 2001.

Desain unik bentukna sareng kawat irung anu tiasa diatur sareng tali sirah bébas laté kanggo anu optimal sareng cocog sareng bentuk wajah anu béda kalayan kabocoran minimum.

Lapisan jero PP lemes nyadiakeun lapisan lemes sareng perasaan anu raoseun

Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK

Model: KZ004

Aplikasi: Kanggo panggunaan sadidinten, Non médis

Standar: GB2626-2019; EN149: 2001 + A1: 2009

Bahan: Bahan: lawon Non-anyaman, lawon Dilebur-ditiup

Umur rak: 2 Taun        

Tanggal produksi sareng angkatan: Pariksa kode semprot.

Warna: Bodas / Biru

Ukuran: 15,5 x 10.8cm

Panyimpenan: Simpen dina tempat anu garing sareng bersih kalayan ventilasi anu saé. Cegah sinar panonpoé langsung. Disarankeun disimpen dina suhu -20 ~ + 50 ° C sareng kalembaban relatif di handapeun 80%.

 

Bungkusan:

bungkus dina polybag,

pilihan A: 1 pcs / polybag, 25pcs / box, 60 box / karton, total 1500 pcs per karton.

pilihan B: 10 pcs / polybag, 50pcs / box, 48box / karton, total 2400 pcs per karton.

ukuran kotak:

pilihan A: 17 x 11 x 12.5cm;

pilihan B: 14,5 x 13 x 19cm.

ukuran karton: kustomisasi kanggo pengepakan qty

 

Rincian Produk:

Partikel topeng saringan satengah masker ieu dikenal salaku masker wajah KN95, topeng N95 Respirator, topeng FFP2, topeng kaamanan. Kami nganggo bahan baku kelas luhur, sareng éta ngagaduhan 5 lapisan kalayan lapisan ganda tina lawon ditiup lebur. Ieu produk minuhan standar EN149: 2001 + A1: 2009 (EU), GB2626-2019 (CN). Éta FFP2 disatujuan. BFE tinggi (=> 95%).

Loop ceuli elastis bakal mastikeun ngagem comforatable. unggal topéng ngagaduhan klip irung anu tiasa disaluyukeun pikeun nyiptakeun segel ketat ku ramo anjeun. Topéng ngajantenkeun napas langkung gampang sareng langkung raoseun pikeun anu nganggo.     

Nyarankeun dianggo pikeun pencegahan panyakit pernapasan, grinding, sanding, sweeping, demolition, badai clean-up jsb.

 

CATETAN: 

Produkna henteu dimaksadkeun kanggo panggunaan médis. Ngan ukur pikeun panangtayungan kasihatan pribadi, bengkel sareng laboratorium bébas lebu, industri manufaktur, industri jasa sapertos industri katering sareng industri kageulisan, sareng sajabana sareng ngan ukur dianggo sakali.

Mangga parios topéng éta kaayaan anu saé sareng saé dipak sateuacan dianggo, sareng pastikeun éta dina jangka hungkul, upami henteu nganggo éta. 

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi bea cukai / pangiriman & pangiriman.
Kami gaduh 3.000 méter pasagi dina lokakarya bébas lebu 100.000 tingkat.

Kami ngagaduhan fasilitas pangaturan kanggo produksi produk médis.

Kami gaduh jalma téknis anu terlatih pikeun ngalakukeun tés jero pikeun bahan baku, produk réngsé, sareng tés lingkungan.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilah?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: kaluaran harian 1.000.000 pcs, waktos kiriman 10 ~ 30 dinten,

Wilujeng ngahubungi kami pikeun pamundut sareng ngabahas detilna.

Q5: Dupi abdi tiasa mesen sababaraha conto?

A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q6: Naon MOQ anjeun (Kuantitas Pesenan Minimum)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun saham naon waé pikeun pangiriman gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali