MASKAP RUPA DISPOSABLE (Non Steril)

Pedaran pondok:

Bahan baku kelas luhur

3 Ply

Pelat irung tiasa disetél supados pas sareng rupa anu sanés

Desain anu unik pikeun ngadamel napas anu nyaman sareng tetep pas nalika napas

95% BFE tinggi sareng résistansi napas anu handap pikeun panangtayungan ngalawan partikel udara, ciduh

Résistansi cai permukaan anu unik sareng lapisan lemes, henteu ngairitasi sareng serat gelas gratis.

Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: LAYARKEUN MASKAP KA NANGGAL (Non Steril)

Model: KZ003 

Aplikasi: Kanggo panggunaan sadidinten, Non steril

Ukuran: 17.5cm × 9.5cm

Standar: EN 14683: 2019 + AC: 2019; YY / T 0969-2013

Bahan: lawon Non-anyaman, lawon Dilebur-ditiup

Umur rak: 2 Taun        

Tanggal produksi sareng angkatan: Pariksa kode semprot.

Warna: Biru / Bodas

Panyimpenan: Simpen dina tempat anu garing sareng bersih kalayan ventilasi anu saé. Hindarkeun sinar panonpoé langsung. Disarankeun disimpen dina suhu -20 ~ + 50 ° C sareng kalembaban relatif di handapeun 80%.

 

Bungkusan:

50 pcs / polybag, 50pcs / box, 60 box / karton, total 3000 pcs per karton

ukuran kotak: 19 x 10,5 x 8,5 cm

ukuran karton: kustomisasi kanggo pengepakan qty

 

Rincian Produk:

Topeng raray nganggo urang (non-strile) didamel tina 3 lapis lawon non-anyaman (di luar), lawon dilebur (tengah), lawon non-anyaman anu ramah-kulit (batin). Bahan baku kelas luhur.

Produk ieu cocog sareng standar EN 14683: 2019 + AC: 2019.

Loop-ceuli lemes sareng elastis, bakal masihan anjeun pangalaman nganggo nyaman, sareng gratis latex.

Topéng henteu aya napas anu ngaganggu sareng gampang dina tekenan anu béda. Plastik irung anu gampang dibentuk gampang diluyukeun pikeun nyocogkeun rupa anu béda.

 

CATETAN: 

Produkna henteu steril, sareng ngan ukur dianggo sakali, mangga gentos anu énggal dina waktosna sareng Éta henteu tiasa dianggo deui. Mangga parios bungkus luar & batin sateuacan dianggo, pastikeun bungkusanna henteu aya ruksakna sareng produk dina jangka waktu anu sah sateuacan dianggo.

Éta henteu disarankeun nganggo masker pameunteu nalika latihan.

Mangga tingali instruksi panyimpenan pikeun nyimpen produk ieu.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi adat / pangiriman & pangiriman.
Kami gaduh 3.000 méter pasagi dina lokakarya bébas lebu 100.000 tingkat.

Kami ngagaduhan fasilitas pangaturan kanggo produksi produk médis.

Kami gaduh jalma téknis anu terlatih pikeun ngalakukeun tés jero pikeun bahan baku, produk réngsé, sareng tés lingkungan.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?

A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilah?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: kaluaran harian 1.000.000 pcs, waktos kiriman 10 ~ 30 dinten,

Wilujeng ngahubungi kami pikeun panilitian sareng ngabahas detil na.

Q5: Dupi abdi tiasa mesen sababaraha conto?

A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q6: Naon MOQ anjeun (Kuantitas Pesenan Minimum)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun naon waé stok anu sayogi pikeun pangiriman gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali