Topéng Beureum

  • FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (butterfly shape)

    FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (bentuk kukupu)

    Fitur Produk:

    EN149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disatujuan

    5 Ply ku lawon Melebur-ditiup Ganda

    Efisiensi filtrasi tinggi (> = 95%) kalayan résistansi réspirasi rendah sareng ringan

    Ngalawan aerosol padet sareng cair numutkeun EN149 : 2001.

    Desain unik bentukna sareng kawat irung anu tiasa diatur sareng tali sirah bébas laté kanggo anu optimal sareng cocog sareng bentuk wajah anu béda kalayan kabocoran minimum.

    Lapisan jero PP lemes nyadiakeun lapisan lemes sareng perasaan anu raoseun

    Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.

  • DISPOSABLE FACE MASK (Non Sterile) – Children

    MASKAP RUPA PUPUNG (Non Steril) - Barudak

    Bahan baku kelas luhur

    3 Ply

    Pola lawon anu béda pikeun Barudak

    Desain anu unik pikeun ngadamel napas anu nyaman sareng tetep pas nalika napas

    95% BFE tinggi sareng résistansi napas anu handap pikeun panangtayungan ngalawan partikel udara, ciduh

    Résistansi cai permukaan anu unik sareng lapisan lemes, henteu ngairitasi sareng serat gelas gratis.

    Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.

  • DISPOSABLE FACE MASK (Non Sterile)

    MASKAP RUPA DISPOSABLE (Non Steril)

    Bahan baku kelas luhur

    3 Ply

    Pelat irung tiasa disetél supados pas sareng rupa anu sanés

    Desain anu unik pikeun ngadamel napas anu nyaman sareng tetep pas nalika napas

    95% BFE tinggi sareng résistansi napas anu handap pikeun panangtayungan ngalawan partikel udara, ciduh

    Résistansi cai permukaan anu unik sareng lapisan lemes, henteu ngairitasi sareng serat gelas gratis.

    Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.

  • FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK

    FFP2 NR Partikel Saringan MASALAH SEPARUH

    N149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disatujuan

    5 Ply ku lawon Melebur-ditiup Ganda

    Efisiensi filtrasi tinggi (=> 95%) kalayan résistansi réspirasi rendah sareng ringan

    Ngalawan aerosol padet sareng cair numutkeun EN149 : 2001.

    Desain unik bentukna sareng kawat irung anu tiasa diatur sareng tali sirah bébas laté kanggo anu optimal sareng cocog sareng bentuk wajah anu béda kalayan kabocoran minimum.

    Lapisan jero PP lemes nyadiakeun lapisan lemes sareng perasaan anu raoseun

    Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.