Ngeunaan KTT

SUMMITMDP

The Summit

Grup Summit didirikeun taun 1997, tempatna di kota zhangmutou, kota Dongguan, Cina. Guangdong Summit Medical Products Co., Limited (SUMMITMDP) didirikan dina latar tukang wabah COVID-19 di dunya, Coronavirus (COVID-19) mangrupikeun panyakit anu disababkeun ku virus anu tiasa sumebar ti jalma ka jalma. • Virus anu nyababkeun COVID-19 mangrupikeun coronavirus énggal anu sumebar ka sakumna dunya. • gejala COVID-19 tiasa dibasajankeun entong (atanapi henteu aya gejala) dugi ka panyawat parna. Kami didaptarkeun pikeun produk pelindung médis, kami ngahijikeun R&D, produksi massal, penjualan sareng jasa. Grup perusahaan parantos nanem modal sareng ngawangun lokakarya tingkat bébas debu 100.000 & 1.000.000, kami gaduh alat-alat canggih, laboratorium uji sareng tanaga ahli terlatih salaku cadangan pikeun layanan mandeg kanggo R&D, sampel, uji, produksi massal sareng pengiriman, bea cukai deklarasi. Kami arepkeun konsumén urang tiasa mendakan solusina ti Summit.

Sajauh ieu kami parantos nyetél lini produksi full-auto pikeun masker wajah sekali pakai (Non Steril), filter partikel satengah masker, kaluaran harian masker datar nyaéta 1.000.000 pcs. ogé kami gaduh lini produksi pikeun ngahasilkeun kotak panyimpenan topéng, kantong kit pertolongan cemas, pelindung wajah sareng sajabana, kami gaduh desain anu aya unggal jenis produk pikeun nasabah kanggo dipertimbangkeun, sareng badé langkung seueur deui desain sareng kami ogé tiasa nyayogikeun Jasa OEM & ODM pikeun ngajantenkeun ideu anjeun leres, kami bakal nyéépkeun produk kami pikeun nutupan kabutuhan pasar pikeun produk kabersihan diri saloba-gancangna.

Di pikahareupeun, urang bakal tetep ngalungkeun diri kana produk kabersihan Pribadi sareng produk pelindung sadidinten.

we will continue
In the future