Pakakas bantuan heula

Pedaran pondok:

OEM, ODM wilujeng sumping

logo silkscreen (kustomisasi)

tahan cai

super lampu

dipake deui


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: KIT BANTUAN Kahiji 

Modél: FB009

Aplikasi: Alat pertolongan cemas ieu saé pikeun panggunaan atanapi petualangan sadidinten, diantarana: bumi, kantor, kémping, mobil, réstoran, mobil, olahraga, kapal, perjalanan, tempat damel sareng sakola jsb.

Kit darurat bakal masihan anjeun solusi pikeun misshapes dasar dasar anu teu disangka-sangka sareng situasi trauma salamet lapangan tempur padang belantara, anu kalebet: perjalanan kayak laut bulan panjang, kacilakaan piaraan alit sareng misadventures orok sadidinten. Simpen iket ieu dina ransel anjeun, kompartemen sarung tangan kendaraan atanapi kabinet médis pikeun solusi gancang sareng gampang pikeun kaayaan darurat.

Bahan: 400D / 600D poliéster atanapi kustomisasi

Warna: sayogi Beureum / Gelap Abu / Aqua, kustomisasi

Ukuran: 19 x 10 x 13cm, atanapi kustomisasi

Panyimpenan: Simpen dina bersih, garing. 

 

Bungkusan:

kustomisasi

 

Rincian Produk:

Alat pertolongan cemas, atanapi nelepon survival kit, sumping dina seueur jinis sareng bekel pinuh ku peralatan darurat anu bakal ngabantosan anjeun salamet! Ti dasar ka pakét situasional khusus. Alat pertolongan cemas ukuranana 19x10x13cm, gampang pisan dibawa sareng dibawa pikeun situasi padang atanapi salamet. Alat pertolongan cemas tiasa ngawangun bagian tina pak salamet atanapi kit survival mini salian ti alat-alat sanés, alat pelindung pribadi, instrumen sareng alat.

Urang tiasa nyetak logo anjeun dina awak, atanapi sewn logo logo di jero.

OEM & ODM mangrupikeun palayanan anu sayogi pikeun idéal desain anyar, atanapi ngalakukeun sababaraha parobihan dina desain anu aya. punten kersa ngahubungi kami di dieu. 

 

CATETAN: 

Produk ieu ngan saukur kantong kosong, tanpa aya alat di jero.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi adat / pangiriman & pangiriman.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilahs?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: kaluaran harian 5,000 pcs, waktos pangiriman nyaéta 35 ~ 50 dinten, anu gumantung kana produk sareng jumlah pesanan, urang gaduh ratusan mesin jahitan pikeun ngadukung kaluaran anu stabil sareng gancang sareng pangiriman.

Wilujeng ngahubungi kami pikeun panilitian sareng ngabahas detil na.

Q5: Dupi abdi tiasa nyetak urang logo dihurungkeun produk?

A5: Leres, leres. Punten nyayogikeun karya seni, kami bakal nyiapkeun gambar pikeun persetujuan anjeun sateuacan dianggo.

Q6: Dupi abdi mesen sababaraha conto?
A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q7: Naon MOQ anjeun (Minimum Order Quantity)?
A7: MOQ nyaéta 500. Ogé, pls parios ka kami pikeun naon waé saham anu sayogi pikeun pangiriman gancang.

Q8: Dupi anjeun ngaropea my rarancang?
A8: Leres, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Kami gaduh tim R&D anu kuat pikeun ngadukung pamekaran, sapertos macem-macem pilihan bahan, warna warna, desain logo & penarik & perkakas, desain lapisan jero, sampel, Punten ngahubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali