Kotak panyimpenan topéng

Pedaran pondok:

OEM, ODM wilujeng sumping

logo silkscreen

Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

anti baktéri

debu-buktina

tahan cai

superlight

warni-warni

dipake deui & didaur ulang


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: MASK STORAGE BOX 

Modél: YK001

Aplikasi: Kanggo panggunaan panyalindungan sadidinten civic.

Bahan: PP 

Warna: sayogi Multi-warna sareng kustomisasi

Ukuran: 19 x 12 x 1.4cm

Panyimpenan: 1. Tetep dina bersih, garing. 2.mikeun ngahindaran sinar panonpoé langsung. 

 

Bungkusan:

bungkus dina polybag, 50 pcs per karton

karton: 38 x 22 x 26cm

 

Rincian Produk:

Produk ieu dirancang pikeun nyimpen topeng pameunteu anu nganggo atanapi naon waé anu cocog pikeun dimuat dina jero gerakan sadidinten atanapi dianggo di luar ruangan, éta super ringan, ngan 50g, gampang dibabawa, dianggo sareng dianggo. 2 desain snap-on pikeun gampang dibuka sareng nutup. Éta cocog pikeun ukuran topéng rai anu paling biasa di pasar, sareng topéng pameunteu tiasa dianggo tiasa ngagolér di jero. Beungeutna ngagaduhan tékstur anu béda, raoseun kulit sareng perasaan anu raoseun.

Kotak tiasa nyetak logo sareng karya seni palanggan di dinya. OEM & ODM wilujeng sumping. Pabrik urang sapinuhna tiasa ngadukung éta, urang gaduh insinyur nyalira, imah parabot salaku cadangan kanggo pamekaran.

 

CATETAN: 

Upami topéng pameunteu parantos dianggo, henteu disarankeun pikeun nyimpen topéng pameunteu anu dianggo sasarengan sareng topéng anyar sareng polusi aviod.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi adat / pangiriman & pangiriman.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilah?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: output sapopoe> 10.000 pcs, waktos pangiriman 20 ~ 25 dinten, urang gaduh langkung ti 60 mesin suntikan kanggo ngadukung kaluaran anu stabil sareng gancang sareng pangiriman.

Wilujeng ngahubungi kami pikeun panilitian sareng ngabahas detil na.

Q5: Dupi abdi nyetak logo urang dina produk?

A5: Leres, leres. Punten nyayogikeun karya seni, kami bakal nyiapkeun gambar pikeun persetujuan anjeun sateuacan dianggo.

Q6: Dupi abdi mesen sababaraha conto?
A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q7: Naon MOQ anjeun (Minimum Order Quantity)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun naon waé stok anu sayogi pikeun pangiriman gancang.

Q8: Dupi anjeun ngaropea my rarancang?
A8: Leres, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Kami gaduh tim R&D anu kuat sareng imah pakakas pikeun ngadukung pamekaran.

Ti gambar, prototipe, tooling, sampel, uji fungsi sareng produksi suntikan, urang sadayana damel di bumi. Punten ngahubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali