Kotak panyimpenan topéng

Pedaran pondok:

OEM, ODM wilujeng sumping

logo silkscreen

Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

anti baktéri

debu-buktina

tahan cai

superlight

warni-warni

dipake deui & didaur ulang


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: MASK STORAGE BOX 

Modél: YK002

Aplikasi: Kanggo panggunaan panyalindungan sadidinten civic.

Bahan: PP 

Warna: sayogi Multi-warna sareng kustomisasi

Ukuran: 13 x 13 x 1.7cm

Panyimpenan: 1. Tetep dina bersih, garing. 2.mikeun ngahindaran sinar panonpoé langsung. 

 

Bungkusan:

bungkus dina polybag, 50 pcs per karton

karton: 44 x 14 x 27 cm

 

Rincian Produk:

Kotak panyimpenan masker bentukna pasagi ieu super ringan (48g), gampang dibabawa, dicandak, sareng dianggo pikeun outdoor. Kubus sareng pinter. Tekstur kotak matte sareng rasana panangan anu saé pisan sareng ramah kulit. sareng ogé éta tiasa dianggo pikeun nyetak logo atanapi artowrk pelanggan. Desain snap-on gampang dibuka sareng ditutup.

Kami ogé nyayogikeun jasa OEM & ODM, kapasitas kami sapinuhna tiasa ngadukung pangembangan, urang gaduh insinyur nyalira, tooling house salaku cadangan.

 

CATETAN: 

Produk ieu tiasa nahan langkung ti hiji sapotong masker, tapi henteu disarankeun pikeun ngaitkeun topeng anu dianggo sareng topeng anyar babarengan, supados ulah aya polusi.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi bea cukai / pangiriman & pangiriman.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilahs?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

 Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: output sapopoe> 10.000 pcs, waktos kiriman 20 ~ 25 dinten, urang gaduh langkung ti 60 mesin suntik kanggo ngadukung kaluaran anu stabil sareng gancang sareng pangiriman.

Wilujeng ngahubungi kami pikeun pamundut sareng ngabahas detilna.

Q5: Dupi abdi tiasa nyetak urang logo dihurungkeun produk?

A5: Leres, leres. Punten nyayogikeun karya seni, kami bakal nyiapkeun gambar pikeun persetujuan anjeun sateuacan dianggo.

Q6: Dupi abdi mesen sababaraha conto?
A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q7: Naon MOQ anjeun (Minimum Order Quantity)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun saham naon waé pikeun pangiriman gancang.

Q8: Dupi anjeun ngaropea my rarancang?
A8: Leres, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Kami gaduh tim R&D anu kuat sareng imah pakakas pikeun ngadukung pamekaran.

Ti gambar, prototipe, tooling, sampel, uji fungsi sareng produksi suntikan, urang sadayana damel di bumi. Punten ngahubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali