Pakakas bantuan heula

Pedaran pondok:

OEM, ODM wilujeng sumping

logo silkscreen (kustomisasi)

tahan cai

super lampu

dipake deui


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: KIT BANTUAN Kahiji 

Modél: FB007

Aplikasi: Alat pertolongan cemas ieu hébat fatawa panganggona sadidinten atanapi petualangan, kalebet: bumi, kantor, kémping, mobil, réstoran, mobil, olahraga, parahu, perjalanan, tempat damel sareng sakola jsb.

Pakakas darurat bakal masihan anjeun solusi pikeun misshapes dasar dasar anu teu disangka-sangka sareng situasi trauma salamet lapangan tempur padang belantara, anu kalebet: perjalanan kayak laut bulan panjang, kacilakaan piaraan alit sareng kasalahan orok sadidinten. Simpen iket ieu dina ransel anjeun, kompartemen sarung tangan kendaraan atanapi kabinet médis pikeun solusi gancang sareng gampang pikeun kaayaan darurat.

Bahan: 400D / 600D poliéster atanapi kustomisasi

Warna: sayogi Beureum / Gelap Abu / Aqua, kustomisasi

Ukuran: 10 x 3 x 13cm, atanapi kustomisasi

Panyimpenan: Simpen dina bersih, garing. 

 

Bungkusan:

kustomisasi

 

Rincian Produk:

Alat pertolongan cemas didesain dina ukuran imut, 10x3x13cm, super gampang dicandak sareng dijalankeun pikeun dianggo di jero sareng luar. Pembagi batin tiasa nahan hal-hal anu perlu pikeun ketat sareng rapih pikeun kaayaan anu teu disangka-sangka.
Logo print sayogi.
Kami ogé nyayogikeun jasa OEM & ODM, upami anjeun milari ukuran anu bénten, bahan, warna, konstruksi jero, punten kersa ngahubungi kami di dieu, kami bakal nyayogikeun layanan mandeg kanggo anjeun.

 

CATETAN: 

Kotak topéng ieu cekap cekap kanggo nyepeng sababaraha topéng, nanging punten tong nempatkeun topéng anu dianggo sasarengan sareng topéng pameunteu anyar, pikeun nyingkahan polusi.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi bea cukai / pangiriman & pangiriman.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilah?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: output sapopoe> 10.000 pcs, waktos kiriman 20 ~ 25 dinten, urang gaduh langkung ti 60 mesin suntik kanggo ngadukung kaluaran anu stabil sareng gancang sareng pangiriman.

Wilujeng ngahubungi kami pikeun pamundut sareng ngabahas detilna.

Q5: Dupi abdi tiasa nyetak urang logo dihurungkeun produk?

A5: Leres, leres. Punten nyayogikeun karya seni, kami bakal nyiapkeun gambar pikeun persetujuan anjeun sateuacan dianggo.

Q6: Dupi abdi mesen sababaraha conto?
A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q7: Naon MOQ anjeun (Minimum Order Quantity)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun saham naon waé pikeun pangiriman gancang.

Q8: Dupi anjeun ngaropea my rarancang?
A8: Leres, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Kami gaduh tim R&D anu kuat sareng imah pakakas pikeun ngadukung pamekaran.

Ti gambar, prototipe, tooling, sampel, uji fungsi sareng produksi suntikan, urang sadayana damel di bumi. Punten ngahubungi kami pikeun detil.

Kit darurat bakal masihan anjeun solusi pikeun misshapes dasar dasar anu teu disangka-sangka sareng situasi trauma salamet lapangan tempur padang belantara, anu kalebet: perjalanan kayak laut bulan panjang, kacilakaan piaraan alit sareng orok sadidinten 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali