Kotak panyimpenan topéng

  • Mask storage box

    Kotak panyimpenan topéng

    OEM, ODM wilujeng sumping

    logo silkscreen

    Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

    anti baktéri

    debu-buktina

    tahan cai

    superlight

    warni-warni

    dipake deui & didaur ulang

  • Mask storage box

    Kotak panyimpenan topéng

    OEM, ODM wilujeng sumping

    logo silkscreen

    Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

    anti baktéri

    debu-buktina

    tahan cai

    superlight

    warni-warni

    dipake deui & didaur ulang

  • Mask storage box

    Kotak panyimpenan topéng

    OEM, ODM wilujeng sumping

    logo silkscreen

    Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

    anti baktéri

    debu-buktina

    tahan cai

    superlight

    warni-warni

    dipake deui & didaur ulang