Kotak panyimpenan topéng

Pedaran pondok:

OEM, ODM wilujeng sumping

logo silkscreen

Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

anti baktéri

debu-buktina

tahan cai

superlight

warni-warni

dipake deui & didaur ulang


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: MASK STORAGE BOX 

Modél: YK003

Aplikasi: Kanggo panggunaan panyalindungan sadidinten civic.

Bahan: PP 

Warna: sayogi Multi-warna sareng kustomisasi

Ukuran: 19,3 x 8,5 x 2,1cm

Panyimpenan: 1. Tetep dina bersih, garing. 2.mikeun ngahindaran sinar panonpoé langsung. .

  

Bungkusan:

bungkus dina polybag, 50 pcs per karton

karton: 54 x 22 x 18cm

 

Rincian Produk:

Kotak stroage topeng raray ieu lumayan entong (60g), dianggo pisan nyandak, dibawa pikeun dianggo di luar. Tékstur anu ngagurilap sareng matte dilarapkeun dina permukaan, karaosna raos anu saé sareng ramah kulit. Aya 2 gesper gancang-gampang supados gampang dibuka sareng nutup. Kami tiasa nyetak logo atanapi karya seni anjeun dina permukaan. Urang ogé ngagaduhan desain cetak pikeun konsidion anjeun.

Di sagigireun éta, urang tiasa nyayogikeun jasa OEM & ODM, urang gaduh insinyur sareng lokakarya tooling nyalira salaku cadangan.

 

CATETAN: 

Kotak topéng ieu cekap cekap kanggo nyepeng sababaraha topéng, nanging punten tong nempatkeun topéng anu dianggo sasarengan sareng topéng pameunteu anyar, pikeun nyingkahan polusi.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi adat / pangiriman & pangiriman.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilah?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: output sapopoe> 10.000 pcs, waktos pangiriman 20 ~ 25 dinten, urang gaduh langkung ti 60 mesin suntikan kanggo ngadukung kaluaran anu stabil sareng gancang sareng pangiriman.

Wilujeng ngahubungi kami pikeun panilitian sareng ngabahas detil na.

Q5: Dupi abdi tiasa nyetak urang logo dihurungkeun produk?

A5: Leres, leres. Punten nyayogikeun karya seni, kami bakal nyiapkeun gambar pikeun persetujuan anjeun sateuacan dianggo.

Q6: Dupi abdi mesen sababaraha conto?
A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q7: Naon MOQ anjeun (Minimum Order Quantity)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun naon waé stok anu sayogi pikeun pangiriman gancang.

Q8: Dupi anjeun ngaropea my rarancang?
A8: Leres, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Kami gaduh tim R&D anu kuat sareng imah pakakas pikeun ngadukung pamekaran.

Ti gambar, prototipe, tooling, sampel, uji fungsi sareng produksi suntikan, urang sadayana damel di bumi. Punten ngahubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali