Perusahaan produk médis summit ngagabung dina pameran industri darurat internasional ka-3 china (shenzhen) tanggal 9.18-.9.20

Summit Médis Produk Co., Ltd. Jdiinyuh teh 2020 3Kalurahan Expo Industri Darurat Internasional Cina (Shenzhen)

Bentukna kukupu énggal Topeng KN95, topeng panggunaan tunggal(boh pikeun déwasa boh barudak), kotak panyimpenan topéng, taméng raray, alat pertolongan cemas, katarik seueur palanggan

Saprak awal taun 2020, COVID-19 parantos nyangking tantangan anu teu acan pernah dilakukeun pikeun kaamanan kaséhatan masarakat global. Sareng ogé mangaruhan pola pangwangunan Peralatan Médis global. COOVID-19 dianggap salah sahiji tantangan anu paling penting pikeun sadaya bangsa. Dina urutan meunang perang gelut sareng virus anyar ieu, Cina sareng perusahaan bahan pencegahan wabah parantos ngagaduhan peran anu penting pisan pikeun merangan éta. Kami, Summit Medical Products Co., Ltd, ngaraos ngahormatan janten salah sahiji perusahaan ieu anu ngabantosan pencegahan sareng kontrol ieu wabah global.

Tanggal 18 Séptémber, Expo Industri Darurat Internasional Cina (Shenzhen) dibuka di Pusat Konvensi sareng Pameran Shenzhen. Kami ngadamel persiapan aktif pikeun ngiluan acara hébat ieu sareng ngamajukeun pamekaran séhat industri darurat.

Paméran éta suksés pisan. Topéng Kupu-Kupu anyar kami masker KN95, masker sekali pakai sekali, kotak panyimpenan topéng, pelindung wajah, alat pertolongan pertama ngagaduhan reputasi lega. Sareng kami nampi seueur patarosan konsumén anyar sareng sababaraha palanggan nempatkeun pesenan.

 

 

 

 


Pos waktos: Okt-22-2020