Perusahaan produk médik Summit ngiringan geme guangzhou taun 2020 tanggal 10.13-10.15

Summit produk produk médis ngagabung dina 2020 GEME-GUANGZHOU ( Rapat Docking Permintaan GBA pikeun Ékspor bahan Pencegahan Epidemik sareng Expo) tanggal 10.13-10.15.

Dilaporkeun yén sacara global, dugi ka 18 Oktober 2020, parantos aya 39.596.885 kasus anu dikonfirmasi COVID-19, kalebet 1.1107.374 jiwa, dilaporkeun ka WHO. Di Cina, dina dinten anu sami, aya 91.492 kasus anu dikonfirmasi, kalebet 4746 maotna.

Kaayaan anu parah naékkeun kasadaran pikeun panyalindungan kaséhatan pribadi sareng umum, sareng éta ngagaduhan tantangan sareng kasempetan ka éta médis pabrik barang. Salami pameran, palanggan poténsial sareng pengunjung nunjukkeun perhatian pisan sareng perhatosanana pikeun desain panganyarna kami tina tanda raray FFP2, alat pertolongan pertama, kotak panyimpenan topéng, taméng wajah ogé alat pertolongan cemas

 


Pos waktos: Okt-28-2020