Perusahaan produk médis puncak ngaluncurkeun kumpulan pakét pertolongan pertama

Summit Medical Products Co., Ltd. Ngaluncurkeun Kumpulan Pakakas Bantuan Mimiti Profesional

Urang sadayana panginten peryogi alat pertolongan pertama di sababaraha waktos. Alat Pertolongan Pertama bakal masihan anjeun rasa aman. Kami ngagaduhan kisaran énggal Alat Bantuan Mimiti diluncurkeun, pastina anjeun tiasa mendakan anu cocog sareng pasar anjeun. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung seueur detil perkawis kumpulan Alat Pulung Kahiji!

* Pakakas Pertolongan Pertama Profesional   Modél: FB001  Ukuran: 16 * 19 * 5cm  

Kelir sayogi: beureum, biru, hideung

* Pakakas Pertolongan Pertama Profesional    Modél: Ukuran FB002: 28 × 19 x 9.5cm

Kelir sayogi: beureum, biru, hideung

* Modél Alat Pertolongan Pertama Profesional No .: FB006 Ukuran: 43 × 33 x13cm

Kelir sayogi: beureum, biru, hideung


Pos waktos: Okt-30-2020