Produk

  • FIRST AID KIT FB006

    KITUNGGUAN KIT FB006

    Spesifikasi: Produksi: Modél AIT KIT PERTAMA: Aplikasi FB006: Alat pertolongan cemas ieu saé pikeun panggunaan sadidinten atanapi petualangan, kalebet: bumi, kantor, kémping, mobil, réstoran, otomotif, olahraga, kapal, perjalanan, tempat damel sareng sakola jsb. Kit darurat bakal masihan anjeun solusi pikeun misshapes dasar dasar anu teu disangka-sangka sareng situasi trauma salamet lapangan tempur padang belantara, anu kalebet: perjalanan kayak laut bulan panjang, kacilakaan piaraan alit sareng misadventures orok sadidinten. Tetepkeun pak ieu abdi ...
  • FIRST AID KIT FB005

    KITUNGGUAN KIT FB005

    Fitur Produk:

    OEM, ODM wilujeng sumping

    multi fungsi

    rupa-rupa kantong jero pikeun pangatur anu sampurna

    super lampu

  • FIRST AID KIT FB004

    KITUNGGUAN KIT FB004

    Fitur Produk:

    OEM, ODM wilujeng sumping

    multi fungsi

    rupa-rupa kantong jero pikeun pangatur anu sampurna

    super lampu

  • FIRST AID KIT FB003

    KITUNGGUAN KIT FB003

    Fitur Produk:

    OEM, ODM wilujeng sumping

    multi fungsi

    rupa-rupa kantong jero pikeun pangatur anu sampurna

    super lampu

  • FIRST AID KIT FB002

    KITUNGGUAN KIT FB002

    Fitur Produk:

    OEM, ODM wilujeng sumping

    multi fungsi

    rupa-rupa kantong jero pikeun pangatur anu sampurna

    super lampu

  • FIRST AID KIT

    KIT BANTUAN Kahiji

    Fitur Produk:

    OEM, ODM wilujeng sumping

    multi fungsi

    rupa-rupa kantong jero pikeun pangatur anu sampurna

    super lampu

  • FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (butterfly shape)

    FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (bentuk kukupu)

    Fitur Produk:

    EN149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disatujuan

    5 Ply ku lawon Melebur-ditiup Ganda

    Efisiensi filtrasi tinggi (> = 95%) kalayan résistansi réspirasi rendah sareng ringan

    Ngalawan aerosol padet sareng cair numutkeun EN149 : 2001.

    Desain unik bentukna sareng kawat irung anu tiasa diatur sareng tali sirah bébas laté kanggo anu optimal sareng cocog sareng bentuk wajah anu béda kalayan kabocoran minimum.

    Lapisan jero PP lemes nyadiakeun lapisan lemes sareng perasaan anu raoseun

    Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.

  • DISPOSABLE FACE MASK (Non Sterile) – Children

    MASKAP RUPA PUPUNG (Non Steril) - Barudak

    Bahan baku kelas luhur

    3 Ply

    Pola lawon anu béda pikeun Barudak

    Desain anu unik pikeun ngadamel napas anu nyaman sareng tetep pas nalika napas

    95% BFE tinggi sareng résistansi napas anu handap pikeun panangtayungan ngalawan partikel udara, ciduh

    Résistansi cai permukaan anu unik sareng lapisan lemes, henteu ngairitasi sareng serat gelas gratis.

    Dilipat, gampang dibawa sareng disimpen.

  • Mask storage box

    Kotak panyimpenan topéng

    OEM, ODM wilujeng sumping

    logo silkscreen

    Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

    anti baktéri

    debu-buktina

    tahan cai

    superlight

    warni-warni

    dipake deui & didaur ulang

  • First aid kit

    Pakakas bantuan heula

    OEM, ODM wilujeng sumping

    logo silkscreen (kustomisasi)

    tahan cai

    super lampu

    dipake deui

  • Mask storage box

    Kotak panyimpenan topéng

    OEM, ODM wilujeng sumping

    logo silkscreen

    Bahan kelas kadaharan pikeun mastikeun kasalametan & kabersihan (kustomisasi)

    anti baktéri

    debu-buktina

    tahan cai

    superlight

    warni-warni

    dipake deui & didaur ulang

  • First aid kit

    Pakakas bantuan heula

    OEM, ODM wilujeng sumping

    logo silkscreen (kustomisasi)

    tahan cai

    super lampu

    dipake deui

12 Teras> >> Halaman 1/2