Pelindung Shield

Pedaran pondok:

OEM, ODM wilujeng sumping
rupa pinuh katutup & transparan
anti kabut
super-lampu
perlindungan Splash langsung
bolu lemes & nyaman
headband elastis kualitas luhur pikeun nyocogkeun ukuran sirah béda


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: FACE SHIELD (BUKAN MEDIS) 

Model: FZ001 / FZ002 / FZ003

Aplikasi: Kanggo panggunaan panyalindungan sadidinten civic.

Standar: GB32166.1-2016

Bahan: taméng utama nyaéta PET, kalayan spons & band elastis & tombol plastik

Warna: jelas ku spanduk biru / héjo, kustomisasi

Ukuran: Barudak: 27 x 21.5cm (FZ001);

Dewasa: 33 x 22cm (FZ002) / 35 x 24cm (FZ003).

Panyimpenan: 1. Tetep dina kamar anu beresih, garing, berventilasi kalayan suhu kamar henteu langkung ti derajat 25 ° C, kalembaban relatif di handapeun 70%, ruang gas non-korosif. 2.mikeun ngahindaran sinar panonpoé langsung. 3. Nyegah komprési éksternal sareng deformasi salami disimpen.

 

Bungkusan:

bungkus dina polybag, 240 pcs per karton

 

Rincian Produk:

Pelindung raray ieu ukuranana pikeun Barudak boh Sawawa. Kaping poliétilén kapadetan tinggi, anu ngahambat bahan kimia, titisan ciduh, sareng cét tina henteu nyebarkeun panon. Éta ngajagaan panon sareng wajah anjeun ogé. Pikeun ningali hal-hal anu langkung jelas, punten nyabut pilem pelindung di luhur shiled sateuacan dianggo. Aman sareng nyaman, tutup pelindung raray pinuh nyayogikeun liputan anu langkung komprehensif sareng ngajagaan raray tina ciduh anu ngalayang ka awang-awang. Pelindung raray Plastik saperangkat sirah anu tiasa diatur sadayana anu ngalir luhur sareng ka handap gampang sareng cocog sareng nyaman sareng seueuran kacamata sareng alat pernafas. Pisan terang sareng tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan, sapertos padamelan laboratorium, damel kai, ngored, ngebon, ngebor, ngamplokan, ngelas, olahraga outdoor, sareng sajabina. Tameng wajah tiasa gampang diberesihan ku cai atanapi disinféktan. Perlindungan panonpoe anu pamungkas, tahan gores, ngahalangan langkung ti 98% hawa anu ngabahayakeun.

 

CATETAN: 

Pilem pelindung diterapkeun pikeun pangiriman sareng panyimpenan, punten angkatkeun kanggo dianggo.

Punten disinfect saatos dianggo.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi adat / pangiriman & pangiriman.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilahs?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: kaluaran harian 5,000 pcs, waktos kiriman 10 ~ 20 dinten, urang gaduh langkung ti 60 mesin suntik kanggo ngadukung kaluaran stabil sareng gancang sareng pangiriman.

Wilujeng ngahubungi kami pikeun panilitian sareng ngabahas detil na.
Q5: Dupi abdi nyetak logo urang dina produk?

A5: Leres, leres. Punten nyayogikeun karya seni, kami bakal nyiapkeun gambar pikeun persetujuan anjeun sateuacan dianggo.

Q6: Dupi abdi mesen sababaraha conto?
A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q7: Naon MOQ anjeun (Minimum Order Quantity)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun naon waé stok anu sayogi pikeun pangiriman gancang.

Q8: Dupi anjeun ngaropea my rarancang?
A8: Leres, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Kami gaduh tim R&D anu kuat sareng imah pakakas pikeun ngadukung pamekaran.

Ti gambar, prototipe, tooling, sampel, uji fungsi sareng produksi suntikan, urang sadayana damel di bumi. Punten ngahubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali