Pelindung Shield

Pedaran pondok:

OEM, ODM wilujeng sumping
rupa pinuh katutup & transparan
anti kabut
super-lampu
perlindungan Splash langsung
bolu lemes & nyaman
headband elastis kualitas luhur pikeun nyocogkeun ukuran sirah béda


Detil Produk

Spésifikasi:

Produksi: FACE SHIELD (BUKAN MEDIS) 

Modél: FZ004

Aplikasi: Kanggo panggunaan panyalindungan sadidinten civic.

Standar: GB32166.1-2016

Bahan: taméng utama nyaéta PET, kalayan spons & band elastis & tombol plastik

Warna: jelas ku spanduk biru / héjo, kustomisasi

Ukuran: Barudak: 25.5 x 21.5cm (FZ004);     

Panyimpenan: 1. Tetep dina kamar anu beresih, garing, berventilasi kalayan suhu kamar henteu langkung ti derajat 25 ° C, kalembaban relatif di handapeun 70%, ruang gas non-korosif. 2.mikeun ngahindaran sinar panonpoé langsung. 3. Nyegah komprési éksternal sareng deformasi salami disimpen.

 

Bungkusan:

bungkus dina polybag, 240 pcs per karton

 

Rincian Produk:

Tameng raray ieu dirancang pikeun barudak, nutupan palastik nawarkeun hansip full-beungeut ngalawan lebu, titik-titik. Bersihan raray anak anjeun kalayan tisu saatos unggal panggunaan sareng sateuacan dianggo deui. Padding bernafas anu lemes dina sapanjang headband pikeun pakean nyaman anu diperpanjang. Tali elastis adjustable sareng palastik jelas nutupan palastik ngamungkinkeun pikeun fit sampurna. Panutup raray panjang pinuh nyadiakeun sinyalna langkung lengkep tibatan has. Desain bungkus-sakitar nyayogikeun langkung-ti-luhur, sisi sareng payuneun panyalindungan rai.

 

CATETAN: 

punten mastikeun éta dipaké dina pangawasan déwasa. Punten bantosan barudak pikeun disinféksi saatos dianggo.

 

FAQ:

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Kami pabrik, solusi one-stop pikeun anjeun. Urang tiasa ngadamel layanan palanggan / desain / sampel / produksi massal / deklarasi adat / pangiriman & pangiriman.

Q2: Kumaha upami metode pengiriman ?
A2: ku kurir express / ku maskapai penerbangan / ku angkutan laut di port Shenzhen.

Q3: Kumaha upami mayar istilahs?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah ageung, sareng sakedik, tiasa mayar ku Paypal, Wechat, Alipay, sareng cara pembayaran anu sanés anu aya.

Q4: Naon ngeunaan pangiriman waktos / waktos produksi?
A4: kaluaran harian 5,000 pcs, waktos kiriman 10 ~ 20 dinten, urang gaduh langkung ti 60 mesin suntik kanggo ngadukung kaluaran stabil sareng gancang sareng pangiriman.

Wilujeng ngahubungi kami pikeun panilitian sareng ngabahas detil na.

Q5: Dupi abdi nyetak logo urang dina produk?

A5: Leres, leres. Punten nyayogikeun karya seni, kami bakal nyiapkeun gambar pikeun persetujuan anjeun sateuacan dianggo.

Q6: Dupi abdi mesen sababaraha conto?
A6: Leres, leres. Urang tiasa ngatur sampel ka anjeun ku angkutan barang kumpulkeun.

Q7: Naon MOQ anjeun (Minimum Order Quantity)?
A7: MOQ nyaéta 3000. Ogé, pls parios ka kami pikeun naon waé stok anu sayogi pikeun pangiriman gancang.

Q8: Dupi anjeun ngaropea my rarancang?
A8: Leres, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Kami gaduh tim R&D anu kuat sareng imah pakakas pikeun ngadukung pamekaran.

Ti gambar, prototipe, tooling, sampel, uji fungsi sareng produksi suntikan, urang sadayana damel di bumi. Punten ngahubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali